Mikä on sinun asenteesi?

Kirsi Parhankangas heitti haasteen.

Haaste oman asenteen tarkasteluun ja onko oma asenne ja suhtautuminen enää nykyhetkeen sopivaa. Mitä ja kuinka paljon voitaisiin saavuttaa pelkällä asenne muutoksella? Antaisiko suvaitsevaisempi ja positiivisempi asenne tilaa erilaisille ajatuksille ja lisäisikö se innovaatioita? Motivoisiko ja toisiko mielekkäämmän työilmapiirin? 

asenne-johtajuus-alkaa-ihmisest-6-638asenne-johtajuus-alkaa-ihmisest-13-638imagesnuoret-ekonomit-tunnista-taitosi-paljasta-piilevt-kykysi-kulmalaportman-2016-10-638saara-aalto-7-parasta-kulisseissa-6

Itsetunnon ja omien ajatusten voimaannuttaminen ja minäkykeneväisyys on iso haaste omassa työssäni. Miten saadaan pitkäaikaistyöttömät luottamaan omiin mahdollisuuksiinsa takaisin työmarkkinoille. Miten saada heidät ohjautumaan takaisin työpolulle ja innostumaan omien kykyjen mukaisista töistä ja vielä töistä, jotka on realistista saada tässä nyky-yhteiskunnassa. Olen aina miettynyt, että asenne ratkaisee kaikessa, mitä elämältä haluaa saavuttaa. Kyky ylläpitää tahtotila asioiden saavuttamiseksi ja pystyä, elämän eteen heittämistä haasteista huolimatta, pitämään nämä ajatukset kirkkaina, luottavaisina ja positiivisina. Tämä on ihmismielen haaste. Samalla miettien mihin omat voimavaramme riittävät ja hyväksyminen niiden riittävyydestä. Osata pysähtyä ja elää tässä hetkessä. Tunnistaa mitä haluaa ja missä tilanteissa on onnellinen. Hakeutua tilanteisiin, jotka tuovat iloa ja mikä tärkeintä asennoitua postiivisella mielellä.  Silloin maailma on avoinna ja kaikki tuntuu mahdolliselta.

Jenni

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s