Tutkintoapu

Kaikki tutkintoon ja valmistumiseen liittyvät asiat ovat tämän sivun alla

Tutkinnon suorittamisen suunnitelman palauttaminen (henkilökohtaistamista koskeva asiakirja).

Viimeistele suunnitelmasi. Liitä tiedosto/valmis suunnitelmasi tutkintotrelloosi. Se on ensimmäisen listan viimeinen kortti. Pistä sitten sen kortin kommenttikenttään viesti Kirsille komeenttikenttään. Käytä @ merkkiä ja ala kirkoittaa Kirsi…niin trello ehdottaa jo sinulle oikeaa. Kirsiä. Paina kirsin naamasta, niin Kirsin tunnus tulee viestin alkuun. Näin Kirsi saa ilmoituksen sinulta. Kirjoita perään vaikka että “hei kirsi, olisiko tämä suunnitelma mielestäsi valmis tulostettavaksi ja allekirjoitettavaksi”?

 

Näyttökuva 2017-03-10 kello 13.27.05Näyttökuva 2017-03-10 kello 13.30.05

Näyttökuva 2017-03-10 kello 13.31.50

Kun olet saanut Kirsiltä OK-kuittauksen omaan suunnitelmaasi, niin sen jälkeen tulosta suunnitelma. Allekirjoita itse ja pyydä työnantajan allekirjoitus viimeiselle sivulle. Tähän on omat paikat dokumentissa. Palauta allekirjoitettu dokumentti kirjepostina Kirsille osoitteeseen:

Tamora Oy, PL 195, 00531 Helsinki.

Dokumenttisi arkistoidaan kassakaappiin säppiin. Mutta itse dokumenttia voit muokata tuohon tiedostoon jonka Trelloon latasit.

Apua Trelloon

Mikko Toiviainen on tehnyt toiselle ryhmälle pikaiset ohjeet niin trellon peruskäyttöön kuin tutkinnon suorittamiseen. Niistä voi oll hyötyä sinulle, joten nojaa taaksepäin ja katso vielä vinkit trellon käyttöön.

Katso TÄSTÄ Mikon tekemä pika-apu Trellon käyttöön.

Katso TÄSTÄ Mikon tekemä ohje tutkinnon suorittamisesta Trellossa.

Verkkoklinikka maaliskuussa 2017

Pidämme verkkoklinikan liittyen Lähiesimiestyön ammattitutkintoon. Kirsi Parviaisen tutkinnon ohjaus 27.3.2017 klo 15.00-17.00. Voit tulla mukaan koska tahansa tuona aikana. Kysy sinua askarruttavia kysymyksiä. Mukaan pääsee Skype For Busines- ohjelmalla. Liity TÄSTÄ

Tahdon Coachingia Tamoran sivuilla

Apua saat myös Tamoran kotisivuilta. Mene osoitteeseen tamora.fi Kun oikeassa alalaidassa lukee “Tahdon Coachingia”, niin silloin asiantuntijamme on valppaana ja valmiina vastaamaan sinulle. Hänkin on näyttötutkintomestari ja osaa opastaa sinua asiassa eteenpäin.

Tutkintoasioista vastaa näyttötutkintomestari Kirsi Parviainen Tamora Oy:stä. kirsi.parviainen@tamora.fi Kirsi on yrityksemme vanhin ja varmasti sanoisin että paras ihminen tietämään ja ratkaisemaan kaikki tutkinnon suorittamiseen liittyvät asiat.

Tutkintoinfo: tutkinnon-suorittaminen-la%cc%88hiesimiestyo%cc%88n-at

Joonas on kasannut yleisinfon oppisopimusopiskelusta. Se on tässä: oppisopimuskoulutus_2016

Vilkaise viralliset tutkinnon perusteet TÄSTÄ

Tutkinnon eteneminen vaiheittain

  1. Pakollinen tutkinnon osa: Lähiesimiehenä toimiminen + kaksi valinnaista tutkinnon osaa
  2. Joonas tekee tutkintoon hakeutumisen henkilökohtaistamisen suunnitelman kanssasi. Se on tämän hetkinen paras arvauksesi ja sitä voidaan tarkentaa tutkinnon edetessä.
  3. Täytä omaan Trelloosi näyttöjä

Mikäli et päässyt 1. päivän tutkintoinfoon, niin ei hätää. Asiat toistuvat pitkin matkaa. Jos mitään kysyttävää tulee tutkinnon suorittamisesta, niin heti yhteys Kirsi Parviaiseen. Tai ensin tamora.fi ja jos siellä on tahdon coachingia, niin sitä kautta. Kerro missä ryhmässä olet ja mitä asia koskee.

Tutkintoavusta vastaava

Kirsi Parviainen Tamora Oy. kirsi.parviainen@tamora.fi

 

Advertisements