Lähiesimies NYT pähkinänkuoressa

lahiesimiestyo_julisteUusi työ muuttaa maailmaa. Sanotaan, että digitalisaatio muuttaa maailmaa enemmän kuin sähkö aikanaan. Elämme aikaa, jossa reaktiivinen yritys on auttamatta myöhässä. Yrityksien lähiesimiehet ovat ratkaisevassa asemassa yrityksen strategian jalkautumisessa operatiiviselle tasolle.

Nouseva sukupolvi haluaa tehdä tulevaisuudessa työtä tiimeissä, vaikuttaa itse työhönsä ja suunnitella sitä itse. Ei kauaakaan kun Y-sukupolvi on isoimpana edustajana työelämässä. Koulutuksessa opetellaan erityisesti uusia esimiestaitoja.  Miten johdetaan nousevaa sukupolvea ja kuinka eri osaajat saadaan toimimaan yhdessä yhteisen päämäärän eteen. 

Uusi työ vaatii aivan uutta johtajuutta. Lähiesimiehet ovat tässä ratkaisevassa asemassa. Osallisena omaan, että yhteiseen työhön. Sen tekemiseen, mutta yhtä lailla kehittämiseen. Tamora Oy ja Metropolia AMK järjestävät yhteistyössä Lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Se katsoo johtamista uuden työn näkökulmasta. Siinä yhdistyy digitaalisuus ja avoimen digitaalisen maailman mahdollisuudet. Samaan aikaan luottamus ja uudet työn tekemisen tavat.

 

Advertisements