Opiskeleminen oppisopimuksella INFO

Oppisopimus on koulutusmuoto. Metropolia AMK ja Tamora Oy toimivat tässä koulutuksessa yhteistyössä tietopuolisina kouluttajina. Yhteistyössä on voimaa ja tarjoaa parasta lisäarvoa asiakkaalle.

Opinnot henkilökohtaistaan koulutuksen järjestäjän, Tamoran, kanssa. Sii

Oppisopimus voi sopia sinulle, jos haluat:

  • käytännön ammattitaidon ja ammatillisen tutkinnon 
  • kokonaan uuden ammatin 
  • kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi työn ohessa

Oppisopimuskoulutus on työpaikalla tapahtuvaa oppimista, jota täydennetään oppilaitoksessa järjestettävillä tietopuolisilla opinnoilla. Tamora Oy ja Metropolia AMK toimivat tässä tietopuolisina kouluttajina. 

Oppisopimukseen kuuluu tutkintomaksu 58€ (tutkintomaksun maksaa joko työnantaja tai opiskelija itse. Se menee suoraan tutkintotoimikunnalle). 

Opiskelijan työaika määräytyy alan työehtosopimuksen mukaan. Työajan on oltava tutkinnon mukaisissa työtehtävissä vähintään 25 tuntia viikossa. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittajan ei tarvitse olla suorassa esimiesasemassa. Voit työssäsi vaikkapa johtaa ryhmää ja sen toimintaa, toimia perehdyttäjänä työtehtäviin tai olla asiantuntija, jonka työssä oman työn johtaminen korostuu. Suomeksi sanottuna tämä voi tarkoittaa eri rooleja. Muutakin kuin lähiesimiehenä toimimista. Yksityisyrittäjää, projektipäällikköä, itsenäistä ohjaajaa tai vaikkapa palveluohjaajaa. Voi myös olla, että työnantajasi kaavailee sinusta tulevaa lähiesimiestä.

Älä huolestu oppisopimuksesta. Katsotaan kunkin osallistujan tilanne erikseen toimiston ammattilaisten kanssa, jos valitset oppisopimuksen tavaksi osallistua. 

Myös yrittäjät voivat opiskella oppisopimuksella. Tällöin sopimuksen osapuolina ovat yrittäjä ja oppisopimuskeskus. Lisäksi yrittäjä etsii itselleen opintojen ajaksi mentorin, joka tukee ja kannustaa koulutuksen aikana. 

Kysyttävää oppisopimuksesta?  Kyseessä on moderni tapa mahdollistaa oma kehittyminen tiiminvetäjänä, ryhmän vetäjänä, asiantuntijuuden vetätäjänä tai lähiesimiehenä.

Ota yhteyttä –>

mikko.toiviainen@tamora.fi

Advertisements